Vem är jag?

Jag tänkte passa på att presentera mig själv lite närmare. Jag som skriver här heter som sagt Marie, och mitt största intresse i livet är musik och då främst musik från 80-talet. Jag tycker inte bara om att lyssna på musik utan spelar även en del själv samt skriver egna låtar. Gitarren är mitt instrument, och låtarna jag skriver har mycket influenser från 80-talsmusik. Spelar och sjunger gör jag dock bara hemma när jag är ensam. För mig är min musik inget jag behöver dela med mig av, utan ett sätt för mig att uttrycka mig och samla mina känslor och tankar.

Jag är 39 år gammal och bor tillsammans med min familj i Borås. Familjen består av min make Robert och vår dotter Lilly som är 8 år. Lilly är faktiskt döpt efter Lili i duon Lili & Susie, fast vi valde en annan stavning. Till vardags arbetar jag som översättare, och det är ett jobb som jag trivs väldigt bra med. Jag har ett eget företag som jag jobbar ensam i, och jag sköter allt hemifrån. Som översättare arbetar man med olika typer av texter, allt från skön- och facklitteratur till tidningar och hemsidor. Jag översätter engelska och tyska, och jag har kunder från många delar av världen.

Förutom musiken är inredning ett stort intresse för mig, och jag älskar att göra om hemma, köpa nya möbler och piffa och dona. Vårt hus är i ständig förändring och förnyelse, och jag älskar allt från toppmodern design till gamla slitna loppisfynd. Jag tycker också om att vara ute i naturen och att fotografera. Jag ser mig själv som en kreativ människa som tycker om att uttrycka mig själv i musik, text, bild och inredning, och det är väl ungefär det som finns att säga om mig!

En reaktion på “Vem är jag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *