Tidlösa material

Tidlöshet är någonting som inte bara gäller musik utan också ett av mina andra stora intressen, inredning. Det finns helt enkelt en del inredning som är just det – tidlös – i och med att den visat att den fortfarande håller efter flera decennier. Det gäller också inte bara inredningar i sig utan de material som används. Även om stilen skiljer sig mycket åt så finns det flera olika material som återkommer gång på gång – eller som aldrig slutat användas utan varit populära under många, många decennier och inte visar några tecken på att bli mindre populära. Ta till exempel badrum som ett exempel – nästan alla badrum oavsett stil använder sig av kakel och klinkers (eller i vissa mycket exklusiva fall marmor).

tåligt klinker
Snyggt & tåligt klinker!
De perfekta materialen till badrummet
Skälen till detta är både praktiska och estetiska. Kakel och klinkers är helt enkelt material som passar mycket bra i badrum. Visst finns det en del alternativ, men förutom marmor så ser de flesta av dem rätt billiga ut. Plastmatta fungerar ju i badrum rent tekniskt. Men speciellt vackert är det inte. Det ger definitivt en billig känsla, det går inte att komma ifrån. Men att det är billigt och praktiskt är sant. Det är faktiskt vad jag har i mitt badrum nu och visst är det bekvämt och visst fungerar det. Men tycker jag om det? Icke sa Nicke.

Bättre badrum!
Så det ska jag göra någonting åt nu. Badrummet ska förses med klinker som både har den fördelen att det ser mycket bättre ut än plasten och att det samtidigt är tåligt. Kakel och klinker ger sig inte i första taget! Som jag skrev senast så måste jag ägna mig mer åt mig själv och klinker i badrummet är helt klart någonting som kommer att få mig bättre. Visst kostar det en del men jag tycker faktiskt att jag är värd det! Den psykiska hälsan får kosta vad den kosta vill och att bo i ett vackert hem kommer definitivt att göra så att jag mår bättre. Det kanske inte går att konsumera sig till lycka, men det betyder inte att allt som går att köpa för pengar är värdelöst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *