Planer för vardagsrummet

Mitt nästkommande inredningsprojekt är vardagsrummet. Jag har länge tänkt att jag ska köpa en ny soffa, och nu har jag hittat en som är riktigt snygg. Den gamla soffan är röd, och jag tycker inte längre att den passar in med de färger jag vill ha i rummet. Den nya soffan som jag har tittat på är grå och ser verkligen precis ut så som jag vill att den ska se ut. Den är lagom stor och har två divaner så att alla i familjen har plats att breda ut sig.

soffa
Supersnygg soffa som jag vill ha

Jag älskar inredning, så när det blir dags att köpa soffan kommer jag också att byta ut en del andra möbler för att allt ska matcha. Soffbordet måste bytas ut, och jag funderar också på att köpa en ny tv-bänk. Jag har spanat runt lite bland tv-bänkar och mediamöbler och det finns många fina som skulle passa, men jag har väldigt svårt att bestämma mig. Det kanske får bli så att jag väntar med det och behåller den gamla så länge tills jag hittar en som jag verkligen vill ha. Den måste matcha med resten av inredningen, och den får inte vara för klumpig. Jag vill helst att teven ska ta så liten plats som möjligt, och inga sladdar får synas.

tv-bänk
En riktigt läcker tv-bänk jag gillar

En ny matta måste jag också ha, dels för att den gamla inte kommer att matcha till soffan, men också för att den har blivit väldigt sliten. Det är en matta av ett väldigt mjukt material som drar åt sig väldigt mycket damm, så den behöver jag dammsuga ofta för att den ska hålla sig snygg. Dammsugningen har slitit ut mattan, och nu kommer jag att satsa på ett lite hårdare material som är lättare att hålla rent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *