Madonna

Det är få artister som har påverkat lika mycket som Madonna har gjort. Hon var 80-talets drottning, och hon är fortfarande lika älskad. Inte bara i musiken har hon påverkat, utan även i mode och åsikter. Hon är känd för att ständigt förnya sig och har genom åren haft mängder av olika stilar, och hennes oändliga skara av fans studerar varje rörelse hon gör.

Madonna var, och är fortfarande, en av mina allra största idoler. Jag har alltid gillat hennes musik och även henne som person. Låtar som Material Girl, Like a virgin, Papa don’t preach, La isla bonita och Like a prayer spelas flitigt i mitt hem, och jag fullkomligt avgudar henne i filmerna Desperately Seeking Susan och Who’s That Girl.

Madonna har en förmåga att alltid vara aktuell, och det är många artister som har gjort covers på hennes låtar. Enligt mig är originalet förstås bäst, men det är roligt att se hur mycket hon har påverkat och fortfarande påverkar musikindustrin. Hennes senare verk är också bra, men det är musiken som hon gjorde under 80-talet som jag älskar allra mest.

Man kan verkligen kalla Madonna för tidlös, och jag tror att hennes låtar kommer att leva kvar för alltid. Hon är älskad, hon väcker debatt och hon inspirerar miljontals människor med sitt arbete. Idag är hon både sångerska, låtskrivare, skådespelerska, filmregissör, manusförfattare och producent, och jag tror att hon kommer lyckas med precis allt som hon tar sig för. Det är helt enkelt så Madonna är – en stjärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *