Lite ljus i vardagen

Det kommer väl knappast som någon överraskning att vi går mot mörkare tider. Snart är det dags att ställa tillbaka klockan, och det kommer att innebära att kvällarna kommer betydligt tidigare än vad de gör nu. Det kan lätt kännas som att mörkret blir kompakt och tränger sig på när man kommer från en sommar där det finns perioder då det knappast bli mörkt. Nu är det som att någon lägger en tjock filt över hela världen och det är mörkt som i graven när man går och lägger sig. Längre fram kommer också mornar att vara såhär mörka, och det är inte något som jag direkt ser fram emot. Det enda ljus man kommer att se är det man ser genom fönstret på jobbet. Men det är samtidigt också så att det är en del av att bo i Sverige, så man får försöka göra det bästa av det.

Lösningen – massa lampor

Sättet som jag väljer att jaga undan mörkret och alla dessa långa skuggor heter lampor. Många kanske tror att jag är en sådan som kör med mycket levande ljus och sådana saker, men icke. Dels så beror det på att jag inte tycker att det är speciellt mysigt, sedan har jag hört en del om att det kan vara farligt att ha många levande ljus tända i hemmet då de inte direkt ger en bättre luftmiljö att andas i. Jag är fullt övertygad om att det är lamporna som är mitt sätt att få tillbaka ljuset i hemmet, och därför brukar jag alltid se över min lampsamling såhär när hösten kommer. NI kan tro att jag redan har många, men det skadar aldrig att köpa fler lampor. Och som vanligt, när jag köper lampor så köper jag lampor från chilli.se.

Jag tycker helt enkelt att chilli.se har det bästa utbudet av lampor på marknaden. De är annorlunda och roliga, och har dessutom olika användningsområden som gör att en lampa går att ha på flera olika ställen. Vad jag också gillar med dessa lampor är att de är nästan unika, för när jag sovrar genom utbudet så är det inte många gånger som jag kommer över modeller som jag har sett i andra hem. Det betyder att jag, genom lamporna, kan göra mitt hem betydligt mer personligt och exklusivt, och det är egentligen bara en positiv sidoeffekt av att handla där. Den främsta måste jag ändå säga är priset, eftersom att många lampor är riktigt prispressade. Och att det dessutom är en och annan rea på chilli.se gör mig heller ingenting. Kanske blir det så att förrådet stretar emot rent utrymmesmässigt, men det får det gott ta tycker jag. Allt för ljusets skull!

ceiling-lamp-335975_640

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *