Klassfest!

Om en månad ska jag på klassfest! Det ska bli så himla roligt. Med klassfest menar jag då en återträff med min klass som jag gick i skolan med. Och som om det inte var nog roligt att få träffa alla gamla klasskompisar så har klassfesten 80-tal som tema eftersom vi gick i skolan på 80-talet. Och som ni förmodligen vet vid det här laget så älskar jag 80-talet, så jag går som på moln nu. Det kommer att spelas tidstypisk musik och vi ska ha tidstypiska kläder på oss. Hur kul som helst!

En del av mina klasskompisar har jag lite kontakt med, men vissa har jag inte träffat sedan vi gick i skolan, så det ska bli roligt att få se alla. Jag undrar om det kommer att bli så som i filmen Klassfesten att alla går tillbaka till de roller man hade när man gick i skolan, ni vet att de snygga tjejerna, de coola killarna, nördarna, osv. Jag var nog mest nörd om jag ska vara ärlig, eller något där mitt emellan. Fast jag tror faktiskt att vi kommer att bete oss som vuxna människor.

Jag håller redan på att fundera på vad jag ska ha på mig, och jag har faktiskt börjat äta en kur för intensiv viktminskning som jag har köpt på svensktkosttillskott.se för att jag ska gå ner några kilo innan festen… Jag har gått upp lite på senaste tiden och jag känner att jag vill se bra ut när jag ska ha 80-talskläder och allt. Jag har ju en månad på mig nu så det ska nog gå bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *