Fin inredning för barnrummet

vimplarJag måste bara tipsa om en sajt som heter Boinkstore som jag hittade. Nu är det inte aktuellt att inreda något barnrum för min del, men om det hade varit det så hade jag definitivt beställt en hel del härifrån. Det finns bland annat ursöta soffor och fåtöljer i retrostil och det finns jättefina vimplar. Det är mycket pastellfärger och lite mer ovanliga saker. Möblerna verkar också väldigt gedigna. Hög kvalitet med andra ord, och det behövs ju i ett barnrum. Gunghästar i olika varianter fanns det ganska många av, och jag är helt kär i gungvespan som finns i rosa eller i ett grått. Helt fantastisk! Det finns också en massa andra barn- och babysaker på sajten, typ leksaker och tillbehör.

Hur ska man tänka när man inreder barnrummet?
Det är förstås helt och hållet upp till en själv hur man ska tänka när man inreder ett barnrum, men en sak som är absolut nödvändig är att man köper möbler som är anpassade efter barn. Det får inte vara sådant som man på något sätt kan göra sig illa på.

När det gäller små barn så är slitaget inte speciellt stort, och det är inte heller behovet av möbler. Och då menar jag alltså barn som inte har lärt sig gå och som kanske bara behöver en säng och ett skötbord, och kanske en amningsfåtölj till mamman. Men när det gäller större barn blir slitaget på möblerna desto större. De leker vilt helt enkelt, och det måste de också få göra. Barnmöbler ska vara till för att lekas i, och man ska inte köpa fina saker som inte får röras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *