Det finns mer än musik som är tidlöst

guld
Som ni säkerligen har märkt så är det tidlösa en viktig aspekt i mitt liv. Det handlar om att ta tillvara på sådant som behåller sitt värde, år ut och år in och betyder lika mycket oavsett tidpunkt. Musiken är en självklar del, som ni redan vet, men det finns fler saker som förhåller sig tidlösa, som dessutom kan innebära en tjockare plånbok.

Det sägs att allt inte är guld som glimmar med det som faktiskt är guld kan ge dig pengar tillbaka. Vi är säkert många som har mängder med olika guldsmycken liggandes hemma som inte används alls, och varför ska de ligga där och samla damm när det går att göra sig lite pengar på det? Guld är tidlöst, precis som musiken jag älskar, och håller ett jämnt och bra värde, ett ofta väldigt högt sådant. Värdet beror på vilken karat guldet har och ju högre karatvärde, desto högre pris. Hur värderar man då guldet? Jo, man kan använda sig av nätet – läs mer om värdering av guld här!

Genom att skicka in sitt guld via post kan du på ett snabbt och effektivt sätt få reda på hur mycket dina smycken är värda. Är det så att du tröttnat på dem kan du sedan sälja dem för det priset, eller begära tillbaka dem med en fast värderad summa. Själva kontrollen görs genom skrapning, att man testar ytterst lite av guldet för att se hur mycket det innehåller och väger det sedan. Efter det får de fram en summa som förmedlas till dig, snabbt och enkelt. Ett mycket bra sätt att få reda på hur mycket pengar du har som ligger och skräpar i byrålådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *