Dags att måla om hallen

Den här bloggen handlar som sagt inte enbart om musik, utan även om andra saker som intresserar mig, och eftersom inredning är mitt största intresse efter musiken tänkte jag nu dela med mig av mitt kommande inredningsprojekt – nämligen att måla om hallen. När det gäller inredning har jag många bollar i luften, och det finns alltid något som jag vill förändra eller förnya, och nu har turen kommit till hallväggarna som är i behov av lite uppfräschning.

I dagsläget är hallen målad i en limegrön ton, och när jag valde den färgen tyckte jag verkligen att den var snygg. Den är visserligen fortfarande snygg, men jag har tröttnat på den. Den är för skarp på något vis, och jag vill att hallen ska vara lite mer dämpad. Dessutom har jag spanat på lite nya möbler till hallen som jag skulle vilja ha, bland annat en byrå och en kombinerad pall och skoförvaring, och dessa kommer inte att matcha med den gröna färgen.

Jag har bestämt mig för att måla hallen i en grå ton. Den ska varken vara för mörk eller för ljus, utan något mittemellan. Grått är väldigt tacksamt och kan kombineras med många olika färger, och dessutom sätter det en lugn och behaglig känsla i ett rum samtidigt som man får den där lite industriella känslan. Golvet är en plastmatta i svart som ska se ut som klinkers, och den är faktiskt riktigt snygg så den tänker jag ha kvar. Att byta golv är ett mycket större projekt, och även om jag skulle vilja ha klinkers på riktigt så nöjer jag mig med plastmattan så länge. Den kommer dessutom att matcha bra till gråa väggar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *